Trondheimsfjord Folkehøgskole lanserer motorsport-linje

Trondheimsfjord Folkehøgskole, i samarbeid med Skaun Motorsenter, introduserer en ny og spennende motorsport-linje. Tilbudet er rettet mot motorsportentusiaster og nybegynnere som ønsker å dykke dypere inn i motorsportverdenen.

 

Skaun Motorsenter, som ligger kun 20 minutter fra skolen, er et flunkende nytt anlegg som allerede har vært vertskap for NM i 2023. Med toppmoderne fasiliteter som et eget verksted for mekking og fiksing, et komfortabelt klubbhus med varmestue, kantine og dusjanlegg, tilbyr senteret alt som trengs for en full motorsportopplevelse.

Linjen ved Trondheimsfjord Folkehøgskole er designet spesielt for nybegynnere og dekker ulike aspekter av motorsport, inkludert Enduro, Trial og Cross.

  • Enduro: Her vil studentene bruke motorsykler i variert terreng, og kjøre på ulike underlag. Det legges vekt på utholdenhet og evnen til å tilpasse seg forskjellige forhold.
  • Trial: I denne grenen fokuserer man på å kjøre i utfordrende terreng uten å sette føttene i bakken, noe som krever balanse og presisjon.
  • Cross: Kjøring på spesialdesignede baner med jord, sand eller lignende som underlag, hvor studentene kan utvikle ferdigheter i fart og manøvrering.

Trondheimsfjord Folkehøgskole legger også vekt på bærekraft, og vil bruke både tradisjonelle og elektriske kjøretøy.

Linjens pensum omfatter:

  • Praktisk kjøring på bane.
  • Teknikktrening, inkludert gasskontroll, bremsing, svingteknikker og hopp.
  • Mekkekurs for vedlikehold og renhold av utstyr.
  • Innføring i bruk av film, bilder og sosiale medier.

I tillegg vil det være kondisjons- og styrketrening, studieturer til Europa, besøk på motorstevner, og mer.

Les mer om motorsportlinjen her.

 

relaterte innlegg

IMG_5744
N1-mxon
1image_6487327
Skroll til toppen