Egen forbundsside lansert for Norges Motorsportforbund hos macron

Norges Motorsportforbund (NMF) er glade for å meddele at alle medlemmer nå kan bestille NMF-klær direkte fra macron, vår nye leverandør.

 

Den nylanserte forbundssiden på macron sin nettbutikk gjør det enkelt for medlemmer og klubber å handle klær og tilbehør. Link til webshop: https://nmfsport.macron.no/klubbshop

Slik bestiller du
Før du går i gang med shoppingen, er det viktig at du registrerer deg. Følg veiledningen som du finner her for å sette opp din macron-konto.

Om avtalen med macron
I henhold til avtalen mellom NMF og macron vil NMF motta gode rabatter på macron-katalogvarer, samt andre produkter fra macron. Forbundet og klubbene tilbys også produkter utenom standardsortimentet til fordelaktige priser. macron vil også utvikle en egen nettbutikk for forbundets kolleksjon og supporterartikler.

Egen klubbshop: Høydepunktet i avtalen!
Noe av det beste med denne avtalen er muligheten for å opprette egne klubbkolleksjoner. Det betyr at din klubb kan få en egen klubbshop på nett, komplett med logoer og design. For å sette opp din klubbshop, ta kontakt med nmf@nmfsport.no.

Del bilder og vinn opphold på Strawberry-hotell!
Vi vil gjerne se deg i ditt nye NMF-ty! Ta et bilde av deg selv i ditt nye utstyr og tagg Norges Motorsportforbund @nmfsport og macron @macronnorge på Facebook og Instagram og bli med i trekningen av hotelløgn på Strawberry!

Klubbkontrakter med rabatter
Klubbene og medlemmene får tilgang til egne kampanjeperioder og rabatter. Klubbkontraktene vil gi 40% rabatt på innkjøp til klubben og 30% rabatt på kjøp fra medlemmer. macron vil også arrangere medlemsdager med ekstra gode tilbud og vil delta på stevner og arrangementer.

Skroll til toppen