Medlemsfordeler og partnere


macron

Norges Motorsportforbund (NMF) og macron (Elivery Sport AS) er glade for å ha inngått en spennende samarbeidsavtale der Macron blir forbundets nye hovedleverandør av bekledning/sportsutstyr.

I henhold til avtalen vil NMF motta kjøpsrabatter på Macron-katalogvarer og rabatter på andre produkter fra Macron. Macron vil også tilby andre relevante produkter utenom standardsortimentet til en fordelaktig pris for forbundet og klubbene. Macron skal utvikle en egen nettbutikk for forbundets kolleksjon og supporterartikler samt tilby klubbene en leverandørkontrakt med vilkår fremforhandlet av NMF. I disse klubbkontraktene får klubbene og medlemmene rabatter, egne kampanjeperioder, og en egen klubbshop på internett for hver enkelt klubb. NMFs administrasjon vil bistå klubbene i prosessene med å sette opp sin klubbshop.

Klubbkontraktene vil gi 40% rabatt på innkjøp til klubben og 30% rabatt på kjøp fra medlem. Macron har flere ganger i året kampanjeperioder hvor det gis ekstra rabatter, og vil delta på stevner og arrangementer med aktuelle produkter og vil gjennomføre medlemsdager med ekstra gode tilbud.

Link til webshop: https://nmfsport.macron.no/klubbshop

https://www.macronstore.no/

Strawberry

Norges Motorsportforbund har inngått en idrettsavtale med Strawberry (Nordic Choice Hotels).

Avtalen er utformet for å imøtekomme alle behovene NMF har når det gjelder hotell- og konferansetjenester. Med denne avtalen på plass har forbundet tryggheten av førsteklasses hotell- og konferansetjenester i Norden. Avtalen innebærer rabatterte priser på overnatting for våre klubber, tillitsvalgte og medlemmer i forbindelse med møter, arrangementer, stevner og lignende.

Trykk her for å lese om hvordan du får tilgang til dine medlemsfordeler.

Klubbpakka

Klubbpakka er et produkt utarbeidet av Advokatfirma Kleven & Kristensen (Idrettens Advokatkontor). Klubbpakka har som formål å påse at klubben din er i overensstemmelse med idrettens – og det sivilrettslige regelverket, og samtidig spare klubbens tillitsvalgte og ansatte for tid og penger.

Klubbpakka blir oppdatert jevnlig i henhold til aktuelle lovendringer slik at brukerne til enhver tid er oppdaterte i forhold til gjeldende regelverk. Klubbpakka er også et «levende» produkt, det vil si at nye aktuelle juridiske problemstillinger og standarddokumenter vil inkorporeres fortløpende.

 

Kleven & Kristensen har nå også utarbeidet nye varslingsrutiner for idrettslag. Varslingsrutinene omfatter både varsler etter idrettens egne regler og varsler etter arbeidsmiljølovens regler (idrettslag med fem ansatte eller flere er lovpålagt å ha varslingsrutiner).

Gå inn på www.klubbpakka.no. Passord får du ved å henvende deg til nmf@nmfsport.no.

 

Olympiatoppen

Avtalen, som omfatter tre utvalgte grener: trial, motocross og enduro, har som mål å optimalisere prestasjonene til NMFs utøvere/lag i kommende mesterskap. Samarbeidet bygger på den norske toppidrettsmodellen, der særforbundenes landslagsmodell står sentralt.

 

Norges Toppidrettsgymnas

Norges Toppidrettsgymnas har skapt nye muligheter for motocrossmiljøet – noe som gir motivasjon til god innsats også på skolebenken. Motocross har vært egen gren ved NTG i Bærum siden 1993, og er Norges Motorsportsforbunds satsingsområde.

 

Norwegian

Skal du eller noen i din familie til Norden, Europa eller USA for å se eller konkurrere selv, har nå NMF en egen avtale som gir deg rabatt på flygninger igjennom Norwegians rutenett.  Avtalen er kun gyldig for reiser til møter/aktiviteter/arrangementer etc i regi i sporten.

Hver gren har sin kode som dere kan legge inn på deres profil via www.norwegian.no

Båtsport:                                        BAATS

Motorsykkelsport:                        MOTSYS

Radiostyrt Motorsport:                RADIOMOT

Snøscootersport:                          SNOSCOOT

Eller du kan bruke:                        NORGESMOTO

Vi bestiller reiser med Norwegian på de til enhver tid gjeldende publiserte netto priser fratrukket den aktuelle rabattsatsen. Den rabatterte prisen vil være synlig for dere ved bestillingsøyeblikket. Rabatten er lik uavhengig av i hvilken ende reisen starter.

Rabattsatsen avhenger av hvilken bookingklasse dere bestiller. På Flex billetter er rabatten fra 12 % til 6 % og på LowFare billetter er rabatten fra 5 % til 1 %.

Skroll til toppen