Snart skal nye seksjonsstyrer velges

Valgkomiteen er ute etter kandidater – og snart skal nye seksjonsstyrer settes sammen.

Under årsmøtene i NMFs avdelinger/seksjoner skal det velges nye seksjonsstyrer. Dagens sammensetning finner du ved å trykke her.

Alle seksjoner har egne valgkomiteer, for kontaktinformasjon trykk her.

-Årets seksjonsårsmøter nærmer seg med stormskritt. Valgkomiteene har igangsatt sitt arbeide og i den forbindelse bes klubben om å sende inn forslag på kandidater til å bekle tillitsverv i NMF. Motorsporten står foran store og spennende veivalg og vil gjerne ha med de beste folkene på denne reisen, sier assisterende generalsekretær Lena Baardseth.

Lena Baardseth i NMF håper på mange og dyktige kandidater. Foto: NMF.

Det er kun klubber og regioner som formelt kan foreslå kandidater. Forslagene skal sendes inn på dette skjemaet og må enten underskrives av klubbens leder, eller sendes på epost fra klubbens eller klubblederes oppgitte epost-adresse. Her finner du skjemaet:

https://nmfsport.no/wp-content/uploads/2020/08/Kandidatforslag-2020.docx

Skjemaet skal fylles ut digitalt og det er viktig at skjemaet blir nøye fylt ut, da disse vil være grunnlaget for kandidatpresentasjon i sakspapirene. Legg gjerne ved et bilde av kandidaten. Alle kandidater bør være forberedt på å bli kontaktet.

Forslag(ene) skal sendes til NMFs administrasjon, nmf@nmfsport.no, som videreformidler til den respektive valgkomite, senest 13. oktober 2020 kl. 23:55.

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen