Solvang imponerte i Viverone

Andrè Solvang imponerte i helgens åpningsrunde av 2023 UIM F4 verdensmesterskapet i Viverone, Italia. Med tjue av verdens beste Powerboat-førere samlet ved Lake Viverone for runde 1 og 2 av verdensmesterskapet, utmerket Solvang seg som en formidabel konkurrent.

Lørdagens frie trening ble preget av utfordrende forhold på vannet, til tross for det rolige utseendet til Lake Viverone. Med 20 båter som manøvrerte banen, ble vannet raskt urolig og skapte krevende forhold for førerne.

Kvalifiseringen lørdag involverte tre separate økter. I den første 20 minutters økten, der alle deltakere prøvde å sette den raskeste rundetiden for å gå videre til neste økt, viste Solvang seg som en seriøs utfordrer. Etter en intens kvalifisering sikret han seg pole position til søndagens Grand Prix-løp.

På lørdagens Grand Prix-løp tok Solvang en flying start, men det var i løpet av de 20 rundene at han virkelig viste sitt potensial. En intens kamp utspilte seg mellom ham og regjerende europeiske mester Jarno Vilmunen fra Finland, som til slutt klarte å stjele ledelsen og vinne løpet. Solvang tok imidlertid en imponerende sølvmedalje, mens Litauens Paulius Stainys sikret bronse.

Søndagens planer for en ny runde av mesterskapet ble avlyst på grunn av dårlig værforhold, og Andrè Solvangs innsats i helgen ble en imponerende start på UIM F4 verdensmesterskapet. Med en sterk sølvmedalje og en imponerende pole position, viser Solvang at han er en kraft å regne med i løpet av resten av mesterskapet.

Nå retter alle øyne seg mot neste runde av UIM F4 verdensmesterskapet, som vil finne sted ved bredden av Comosjøen den 23. og 24. september.

relaterte innlegg

IMG-20231126-WA0002
uim ydp
marit
Skroll til toppen