Roger Anderson fikk Stolt Frivillig-prisen

I en hjertelig seremoni under Norgescup i quad 3. runde arrangert av NMK Aurskog Høland den 5. august, ble Roger Anderson hedret med Stolt Frivillig-prisen.

Denne anerkjennelsen blir gitt til en enkeltperson som har utmerket seg gjennom frivillig arbeid og betydningsfulle bidrag til arrangementer og fellesskap.

Roger Anderson ble følelsesladet og overrasket over å motta prisen. Juryleder Trond Borstad varme ord som tydelig viste Roger Andersons betydning for det lokale motorsportmiljøet.

– Roger er førstemann på dugnaden, og den siste som reiser. Alltid blid og hyggelig, sier Borstad.

Roger har ikke bare en historie som en engasjert forelder, men hans dedikasjon har fortsatt selv etter at barna sluttet. Han har vært en fast støtte på Eksismoa motorpark når løp skal arrangeres. Med et smilende ansikt og alltid vennlige holdning, har Roger deltatt i talløse dugnadstimer. Hans arbeid med å rydde vegetasjon langs crossbanen har vært uvurderlig, og det har ikke gått ubemerket hen. Roger har vist seg som en pålitelig og viktig deltaker i den frivillige innsatsen som driver motorsporten fremover.

Gratulerer Roger!

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
Skroll til toppen