Sjekk ut MSK-programmet!

Norges Motorsportforbunds MSK 2023: Informasjon og dokumenter
Sted: Quality Airport Hotel Gardemoen, Lokevegen 7 – 2067 Jessheim.
Tid: 10-12. november 2023

Informasjon om Motorsportkonferansen
Motorsportkonferanse avholdes innen utgangen av november hvert år. Forbundsstyret fastsetter hvilke oppgaver motorsportkonferansen skal ha. Beslutninger tatt på motorsportkonferansen har status som rådgivende for forbundsstyre, seksjoner og grener. Forbundsstyret kan dele motorsportkonferansen opp i separate seksjons vise særidrettskonferanser som også kan holdes på ulike tidspunkt. Grenmøtene skal finne og foreslå kandidater som grenansvarlige og kan finne kandidater til arbeidsgrupper i grenene og foreslå disse overfor seksjonsstyret som medlemmer i arbeidsgrupper i grenene.

Klubbene kan fritt melde på deltakere til motorsportkonferansen, men forbundsstyret kan sette begrensninger for deltakelse. Alle deltakere har tale- og forslagsrett i henhold til godkjent forretningsorden. Ved rådgivende avstemninger har klubber som er representert maksimalt 2 stemmer i hvert av grenmøtene.

Frist for påmelding via administrasjonen (hotell + måltider) var 1. oktober kl. 23.59. Ønsker du å vite om det fortsatt er plasser? Ta kontakt med NMFs administrasjon nmf@nmfsport.no

Motorsportgalla 2023
Motorsportgalla arrangeres lørdag kveld med prisutdelinger og underholdning. Deltakere på MSK får automatisk adgang til gallaen. For de som kun skal delta på galla vil det være mulig å melde på også dette i påmeldingen til konferansen.

Informasjon om de nominerte kommer i egen artikkel. Se bilder fra MSK 2022 og Motorsportgalla 2022 her.

I tillegg til helgens møter og motorsportgalla kan man delta på trenerkonferanse og vårt nye workshop- og seminarkonsept: Motorsporten deler.

Trenerkonferanse (lørdag og søndag):
Har du allerede trenererfaring eller er bare nysgjerrig på hva trenerrollen innebærer? Bli med på konferansen som kombinerer både teoretiske foredrag og praktiske oppgaver. Dette gir en unik mulighet for deltakerne til å få faglig påfyll samt utveksle erfaringer med andre trenere fra forskjellige bakgrunner.
For påmelding til trenerkonferansen; ta kontakt med gaute.lekve@nmfsport.no

Motorsporten deler (søndag):
Informasjon, opplæring og bruk av systemer – Lær mer om NMFs systemer og hvordan din klubb kan dra nytte av dem.
Sponsorjakten fra et arrangørperspektiv – Bli med på en workshop med Torstein Løvlid fra Norske Kulturarrangører. Få innsikt i markedsføringstiltak, visjonsbygging, publikumsutvikling og selvfølgelig, hvordan du kan lykkes med å tiltrekke deg sponsorer til din klubb og ditt arrangement eller konkurranse.
Motorsport i en større sammenheng – Kim Gaarder vil belyse målene og utfordringene for arbeidet på OMS. Helge Ruden, Bjørn Skarødegård, Eindride Olstad og Sverre Johannesen vil også gi innsikt i deres verdifulle prosjekter knyttet til ungdomsengasjement og motorsport.
Utvikling av ditt anlegg – Vi er i en tid hvor det er stort fokus på miljø og byvekst, samtidig som det er kjent at idretten trenger flere anleggsflater. Hvordan kan motorsporten, som en del av idretten, ta del i denne strategien? Uten anlegg, ingen idrett! Det blir en seanse hvor vi snakker om hvordan NMF jobber med lovendringer, strategier og anleggsregister slik at vi sammen kan utvikle bedre, flere og sikrere anlegg for motorsporten. Det vil være mulighet til å stille spørsmål underveis, og det blir lagt opp til diskusjon på slutten av seansen.
Hva kjennetegner gode motorsportarrangementer? – Lurer du på hva som ligger bak vellykkede motorsportarrangementer? NMF har fått med seg en av landets fremste eksperter på idrettsarrangementer for å gi deg svarene. Sammen med topparrangører i motorsport skal vi utforske hvordan vi kan heve standarden på våre begivenheter.

Tidspunkter kommer. Forventet avslutningstid på søndag er før klokken 13:30, og vi oppfordrer alle til å sette av tid til å delta i de forskjellige workshoppene. Dette gir en flott mulighet til å dele deres kunnskap og erfaringer, samt muligheten til å lære noe nytt.

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
Skroll til toppen