Kongsberg Grand National – Finalen i Norsk Enduro Superserie

NMK Kongsberg arrangerte fjerde og siste runden i NESS serien på Heistadmoen.

 

Værgudene kan være lunefulle, men de smilte vennlig til deltakerne i årets Kongsberg Grand National, som fant sted på en solrik oktoberdag. Til tross for tilnærmet full storm og nattefrost dagen før løpet, våknet deltakerne opp til strålende solskinn og et av de mest herlige værforholdene vi har sett på lenge.

Løypene viste seg å være forholdsvis tørre og i god stand, og det var en dag uten større skader eller uhell. Dette årlige motorsportarrangementet tiltrekker seg deltakere fra fjern og nær, og i år var det hele 237 entusiastiske deltakere som stilte til start.

Det som virkelig imponerte var oppslutningen fra publikum. Parkeringen for besøkende var full til randen, og det var tydelig at Kongsberg Grand National er et hjertelig velkomment arrangement for lokalbefolkningen. Flere generasjoner og lokale innbyggere strømmet til for å få med seg løpet.

Arrangørene var overveldet av den positive responsen fra publikum. De uttrykte stolthet og takknemlighet for at så mange hyggelige mennesker i alle aldre deltok i løpet. Det er tydelig at motorsporten vokser i popularitet, og rekrutteringen ser ut til å være sterk, med deltakere som kommer fra alle retninger, inkludert Nord, Sør og Vest.

Kongsberg Grand National er en festlig begivenhet som kombinerer lidenskapen for motorsport med fellesskapet i Kongsbergs flotte samfunn. Med en strålende dag og rekorddeltakelse, kan dette arrangementet uten tvil regnes som en suksess.

Ta en titt på NESS-TV Pre-race showet fra Kongsberg Grand National:

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
enduro_2C7C9230-B4CE-44B6-B287-EBB0948C111B_1_102_o
Skroll til toppen