Sander Bjoraa med NM gull i juniorklassen

17 år gamle Sander Bjoraa fra Kristiansand trial klubb har hatt en god sesong og vant i helgen NM gullet i Junior klassen.

Etter å ha vært kun 1 prikk unna NM gullet i fjor, var det ekstra deilig for Bjoraa å kunne gå helt til topps med god margin i år.

-Seksjonene var fine, og jeg storkoste meg på trialsykkelen for det meste av tiden. Nå har jeg 2 NM gull titler i junior, både i NM og i NM X-trial. Jeg legger nå lokk på mye av juniorkjøringen min her i Norge og satser på å krype meg oppover på lista i Elite klassen fremover, forteller Bjoraa.

Sesongen var også det første året Sander deltok i Elite i både Norges-cupen(NC) og Sør-Cupen(SC). Planen var å ha skuldrene senket, ha lave ambisjoner og ta det som en treningsøkt. Det ble nok ikke helt slik, og Sander viste at han har noe å gjøre i Elite klassen med en bra 6. plass sammenlagt i NC og og en 1.plass sammenlagt i SC.

-Helgas seksjoner i Søgne, under både NM og NC 7 var fine, krevende og utfordrende. Det er slike løyper jeg lærer av, så takk for godt arrangement. Ser allerede frem til året 2023 på trialsykkelen. Nå må det bare terpes og trenes frem til da, sier en fornøyd Sander Bjoraa

 

Foto: Bjoraa

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen