Ringer julen inn med julekalender

Team Vold Gunvaldsen i Lillesand går sine egne veier – og har denne julen valgt å lansere en julekalender. Trial-familien sørger også for å donere deler av overskuddet.

-Jeg og teamet mitt, Team Vold Gunvaldsen, ringer julen inn med årets adventskalender. Kalenderen er utstyrt med flotte gevinster levert av lokale bedrifter og sponsorer her i Lillesand og Grimstad, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Gunvaldsen-brødrene vil gjerne gi litt tilbake til lokalsamfunnet.

-Vi i Team Vold Gunvaldsen er veldig hjemmekjære, og vi heier på alle lokale tiltak som gjør blant annet Lillesand til et bedre sted. Julen handler om å gi, og dermed donerer vi 10% av overskuddet til Lillesand Ressurssenter, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Lillesand Ressurssenter er et lavterskel tilbud for unge voksne fra 18 år oppover. Dette er en plass der hvem som helst kan komme med sine hverdagsproblemer til deres lokaler ved Lillesand Senter.

-Dette er et samarbeidsprosjekt med Mental helse, Rom Agder, og Lillesand Kommune. Her hjelper de å finne tilbud om hjelp i Lillesand og Agder, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

 

Foto: privat.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen