Jul i motorsporten: Jul i USA for Malene Cottew

Snowcross-utøveren Malene Cottew (bildet), har giftet seg og fått nytt etternavn, starter Amsoil 2022 allerede 7. januar. Det betyr at det blir USA-jul for henne i år.

-Det blir nok ikke noe julefeiring på meg i år. Ha-ha. Jeg er fortsatt i USA, så julemåneden blir her, forteller Malene Cottew.

-Ingen julemat eller frokost. Eller lunsj eller “godis”. Ganske trist egentlig, og det merkes, spøker Malene Cottew, tidligere Andersen.

Hun innrømmer at mor og far blir et savn i julen.

-Jul er ingenting uten mamma og pappa, og søsteren min. Men jeg har jo gubbe og en familie her, så det blir vel en amerikansk 25. desember-julemorgen av noe slag. Pluss Askepott midt på natta på Facetime med mamma og dem hjemme. Så i jula blir det bare trening og ingen spising for min del, sier Andersen spøkefullt.

Foto: privat

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen