NMF-presidenten roser Elias og Malene

NMF-president Emilie Westbye (bildet) fikk med seg tre norske seire i Amsoil-premieren for 2022 i helgen. Norsk scooterkjøring er i vinden – og det ikke minst i USA.

-For en pangstart på vinter-sesongen dette ble. Det er ingen tvil om at de norske utøverne har forberedt seg godt, og jammen gir det gode resultater, sier NMF-presidenten.

Hun gleder seg stort over at Malene Cottew vant natt til lørdag, mens Elias Ishoel vant helgens begge runder. Både Cottew og Ishoel vant Amsoil i 2021. Nå er de godt i gang med 2022-sesongen.

-Gratulerer til Malene og Elias. Dette var stor stas. Vi visste at denne sesongen kom til å bli spennende å følge dere, og det blir ikke mindre spennende fremover nå, sier Westbye.

Nå gleder NMF-presidenten seg til å følge med på de norske enerne på scooter i USA også i de kommende ukene og månedene.

-Å prestere på dette skyhøye nivået over tid er utrolig imponerende. Utøverne og deres team har jobbet hardt for å få alt til å klaffe, så her er det en gjeng man bare må ta av seg hatten for. Gratulerer igjen. Vi gleder oss til fortsettelsen på sesongen, sier Emilie Westbye.

Foto: privat.

Malene Cottew vant årets første Amsoil-runde

Seier i sesongdebuten for Elias Ishoel

Malene Cottew måtte bryte nattens finale

Elias Ishoel vant årets andre Amsoil-runde i natt