NMF-presidenten roser motorprestasjoner

NMF-president Emilie Westbye (bildet) er imponert over mange prestasjoner innen motoridretten denne våren og sommeren. Mange har vist prestasjoner i ypperste klasse – blant dem er Håkon Østerhagen (motocross), Martine Hughes (motocross), Sondre Haga (trial), Thedor Liseth (vannscooter) og Kevin Horgmo (motocross).

Kevin Horgmo vant nylig sin første EM-runde i 250-klassen og ligger på andreplass i sammendraget i EM. Sondre Haga vant nylig EM i trial, mens Håkon Østerhagen ble juniorverdensmester i motocross. Og Martine Hughes leder EM i 125-klassen i motocross, mens Theodor Liseth vant nylig Pro Ski Lite i EM. Det mangler ikke på store prestasjoner og plasseringer. Dette er bare noen av topp-prestasjonene.

Hun setter stor pris på både bredden og toppen innen motorsporten. I det siste har imidlertid topp-prestasjonene vært i fokus.

-Gratulerer! Det er stor stas å se hvilke fantastiske prestasjoner utøverne våre leverer om dagen. Til tross for en lengre periode med covid leverer utøverne bedre resultater enn noen gang, sier Emilie Westbye.

Hun vet at det ligger mange timer og systematisk trening bak det som kommer av resultater.

-Det ligger hardt arbeid over tid bak alle disse prestasjonene, og det disse utøverne og deres team får til er intet annet enn svært imponerende. Man blir ydmyk når man får innsikt i hvilke innsats de har lagt ned, og det er flott at de endelig får den uttellingen de fortjener, sier hun.

-Utøverne leverer på svært høyt nivå i mange av grenene våre, og flere kommer rett bak. Det er bare å ta av seg hatten. Fremtiden ser virkelig lys ut for motorsporten, konkluderer Westbye.

Foto: NMF

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3
Skroll til toppen