NMF-presidenten roser Elias og Malene

NMF-president Emilie Westbye (bildet) fikk med seg tre norske seire i Amsoil-premieren for 2022 i helgen. Norsk scooterkjøring er i vinden – og det ikke minst i USA.

-For en pangstart på vinter-sesongen dette ble. Det er ingen tvil om at de norske utøverne har forberedt seg godt, og jammen gir det gode resultater, sier NMF-presidenten.

Hun gleder seg stort over at Malene Cottew vant natt til lørdag, mens Elias Ishoel vant helgens begge runder. Både Cottew og Ishoel vant Amsoil i 2021. Nå er de godt i gang med 2022-sesongen.

-Gratulerer til Malene og Elias. Dette var stor stas. Vi visste at denne sesongen kom til å bli spennende å følge dere, og det blir ikke mindre spennende fremover nå, sier Westbye.

Nå gleder NMF-presidenten seg til å følge med på de norske enerne på scooter i USA også i de kommende ukene og månedene.

-Å prestere på dette skyhøye nivået over tid er utrolig imponerende. Utøverne og deres team har jobbet hardt for å få alt til å klaffe, så her er det en gjeng man bare må ta av seg hatten for. Gratulerer igjen. Vi gleder oss til fortsettelsen på sesongen, sier Emilie Westbye.

Foto: privat.

https://nmfsport.no/nyheter/malene-cottew-vant-arets-forste-amsoil-runde/

https://nmfsport.no/nyheter/seier-i-sesongdebuten-for-elias-ishoel/

https://nmfsport.no/nyheter/malene-cottew-matte-bryte-nattens-finale/

https://nmfsport.no/nyheter/elias-ishoel-vant-arets-andre-amsoil-runde-i-natt/

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen