NMF med Norwegian-avtale

Nå kan NMFs medlemmer få rabatt ved å fly Norwegian!

Skal du eller noen i din familie til Norden, Europa eller USA for å se eller konkurrere selv, har nå NMF en egen avtale som gir deg rabatt på flyvninger i Norwegians rutenett.  Avtalen er kun gyldig for reiser til møter/aktiviteter/arrangementer etc. i regi i sporten.

Hver gren har sin egen kode som de respektive kan legge inn på sine profiler via www.norwegian.no

Båtsport:                                          BAATS

Motorsykkelsport:                         MOTSYS

Radiostyrt Motorsport:                RADIOMOT

Snøscootersport:                           SNOSCOOT

Eller du kan bruke:                       NORGESMOTO

-Vi bestiller reiser med Norwegian på de til enhver tid gjeldende publiserte netto priser fratrukket den aktuelle rabattsatsen. Den rabatterte prisen vil være synlig for dere ved bestillingsøyeblikket. Rabatten er lik uavhengig av i hvilken ende reisen starter, skriver Hege Lorvik i NMF.

Hege Lorvik i NMF.

Rabattsatsen avhenger av hvilken bookingklasse man bestiller. På Flex billetter er rabatten fra 12 % til 6 % og på LowFare billetter er rabatten fra 5 % til 1 %

-Vi er stolte av at vi nå har fått til ett samarbeid med Norwegian, og håper dette er noe våre medlemmer ønsker å benytte seg av, sier Hege Lorvik.

-For å kickstarte det nye samarbeidet ønsker vi samme med Norwegian å gi ut en gavebillett for 1 person, t/r Oslo til Berlin. (les betingelser), skriver Lorvik.

Alt du trenger å gjøre er å sende en mail på: hei@nmfsport.no innen 1 april.

Skriv: «JEG VIL VINNE» og send oss Fullt navn, fødselsdato og mobilnummer.

(All informasjon vil bli slettet i etterkant av trekningen)

(Det er betingelser knyttet til gavebilletten, som vil stå i gavebrevet i fht når det må bookes og hvilke tider på året det kanskje ikke kan benyttes (eksempelvis skoleferier og helligdager). Gavekortet vil være gyldig i 6 mnd fra de mottar det.)

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen