Motorsportens Mesternes Mester-deltaker: -Stolt og ydmyk

Genette Våge (bildet) gleder seg stort til opptak og etter hvert TV-sendinger i starten på 2021 med NRK-suksessen Mesternes Mester.

-Først og fremst må jeg få si at jeg er særdeles stolt og ydmyk over å ha blitt tatt ut til Norges mest sette TV program, og synes det er veldig bra at motorsporten blir representert, sier Genette Våge til NMF Sport.

Ser frem til opplevelser i Arendal. foto: NMF.

Genette Våge tror på varige minner – og gleder seg til å ta del i opplevelsene sammen med andre tidligere idrettstopper.

-Det vil nok komme til å bli en flott opplevelse hvor jeg, foruten å få en enorm konkurranse, også vil knytte bekjentskap som kanskje blir evigvarende. Sterke historier fra tidligere toppidrettsutøvere er ofte noe som brenner seg fast i et idretts-hjerte, og det vil vi få mange av gjennom et helt program med Mesternes Mester, sier hun.

Hun er klar for å gi sitt ytterste. Konkurranseinstinktet er der – fremdeles.

-Det er ikke til å komme bort ifra at konkurranseinstinktet allerede har slått inn og at jeg har mine forventninger og målsetninger til Mesternes Mester, men dette kan vi snakke om etter at programmet er ferdig, sier Genette Våge.

Hun bor i Sandnes og opptakene vil skje i Arendal. Denne sommeren har hun brukt til padling i elver, rafting, skikjøring på Følgefonna og klatring opp fjellveggen til Trolltunga i Hardanger.

Men snart er det TV-opptak som gjelder.

-Ja, jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg synes det blir kjempegøy. Det å ha et TV-crew så tett innpå en gjennom hele dagen, blir en ny opplevelse og byr sikkert på en del overraskelser også. Jeg engasjerer meg veldig og har lett for å plapre i vei, så jeg får prøve å  holde meg selv litt i kragen og lande det hele på et fornuftig vis. Det blir uansett spennende å se det hele på riksdekkende TV i januar 2021, sier Genette Våge.

NMF Sport kommer til å følge henne i tiden fremover, med flere intervjuer.

Se også: https://nmfsport.no/nyheter/genette-vage-klar-for-mesternes-mester-pa-nrk/

Gleder seg til innspilling. Foto: Skjermdump fra NRK.
Genette Våge i farta. Snart blir hun å se på NRK TV. Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen