Genette Våge klar for Mesternes Mester på NRK

Klar for Mesternes Mester på NRK!

Den tidligere motorcross-utøveren Genette Våge (22) stiller til start i neste sesong med NRK-suksessen Mesternes Mester på NRK1. Hun er tidenes yngste deltaker i Mesternes Mester i Norge.

Genette Våge fra Stavanger stiller i NRK-serien sammen med mange store idrettsstjerner. Dag Erik Pedersen er programleder. Blant idrettsprofilene er Aksel Lund Svindal, Johan Olav Koss og Cecilie Leganger.

Og motorsportens egen Genette Våge har fått sin velfortjente plass. Motorcross-kjøreren måtte avslutte satsingen så alt for tidlig på grunn av skader.

Den kommende sesongen spilles inn i Norge, nærmere bestemt i Arendal. Dette skjer i september. Denne utgaven av Mesternes Mester vil bli å se på NRK TV på nyåret 2021.

Genette Våge startet med motorcross som 6-åring. Hun har to NM-gull, to SM-sølv og en femteplass fra VM i 2015. Hun er den eneste personen i Skandinavia som har kvalifisert seg til Ama Amateur National-løpet i USA. Hun ble Årets Motorsportutøver i 2015.

En håndleddsskade satte imidlertid en stopper for hennes satsing på motorcross. Hun kommer vil til å høre mye til i 2021!

Genette Våge klar for NRK1. Foto: NMF.

Og disse er klar for kommende utgave av Mesternes Mester:

Aksel Lund Svindal (37), alpint

Cecilie Leganger (45), håndball

Johan Olav Koss (51), skøyter

Øystein «Pølsa» Pettersen (37), langrenn

Linda Medalen (54), fotball

Håvard Tvedten (42), håndball

Anne Margrethe Hausken (44), orientering

Magnus Midtbø (31), klatring

Synnøve Solemdal (30), skiskyting

Genette Våge (22), motocross

**Oppslags-bildet av Genette Våge er en skjermdump fra NRK