Mener NRK-sendinger var viktige for NM-veka

Motorentusiast, grenleder og NM-arrangør Anders Mikkelsen har sånn smått begynt å oppsummere NM-veka som ble avsluttet for snaue to uker siden. Han er blant annet svært imponert over hva NRK fikk til.

-For meg ble NM-veka en suksess som følge av mye hardt arbeid. Det var veldig morsomt å få vist frem “klassen min”, og vi merker allerede økt nysgjerrighet samt forståelse for hva vi driver med. Samt hvordan det foregår, sier grenleder Anders Mikkelsen i touring fuel og NM-veke-kontakt for RSM.

NRK hadde syv kameraer og 23 ansatte på jobb for å dekke motorsporten på Elverum.

-Vi ble veldig imponert over hva slags stab NRK stilte med under NM-veka. Snakket med flere i NRK i etterkant. De smilte og de hadde hatt det morsomt. Ja, dette ville de gjerne gjøre igjen, sier Anders Mikkelsen.

Mikkelsen er fornøyd med seertallene på lineær TV, som blant annet viste 100 000 seere på oppsummeringen tidlig søndag kveld.

-Nå har jeg kun sett seertallene for lineær TV, og de synes jeg virket bra. Jeg føler dessuten at vi la et godt grunnlag for at det vil kunne være enda flere seere hvis vi får et TV-sendt løp senere, sier Mikkelsen.

Nå håper Anders Mikkelsen på mer motorsport på TV i tiden fremover.

-Dette tror jeg er veldig viktig. Ja, dette er den desidert mest effektive måten å få markedsført motorsporten ut til det norske folk. Vi kan reklamere på sosiale medier, fremsnakke og ha løp åpne for publikum, men det er ikke i nærheten av det vi kan få til med TV-overført sport. Jeg tenker at et mål for NMF må være å få TV tilstede på ett NM per seksjon hvert år for å kunne øke interessen for hva vi driver med, sier han.

BILDETEKST:

Fornøyde arrangører: Fra venstre Anders Fleischer, Elverum Flyklubb Modell, grenleder (touring fuel) og NM-veka-kontakt for RSM Anders Mikkelsen og Trygve Bull Freng, Lørenskog MBK. Foto: Privat.

Se også flere saker:

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
JAtakk_powering-offroad-9Ydkpi3BQnQ-unsplash
IMG_0621
Skroll til toppen