Lokale NM-arrangører godt fornøyde

Et NM på Elverum som går inn i historiebøkene som særdeles vellykket!

Det har ikke manglet på rosende omtale av de lokale arrangørene på Elverum og Starmoen i forbindelse med helgens NM-veke.

Både utøvere og andre har skrytt de lokale arrangørene opp i skyene. Og sammen med NRK skapte de et minnerikt NM. Ja, noen snakker om “best games ever…”

-Mannskapet har stått på dag og natt for å få dette arrangementet til å bli så nært perfekt som mulig, og de klarte det, sier grenleder Anders Mikkelsen, i touring fuel.

Prosjektleder Ane Måntrøen får skryt for sin NM-innsats. Foto: Privat.

Ane Måntrøen har vært prosjektleder lokalt for NM-dagene i Elverum.

– Hun er utrolig flink, det er så enkelt å jobbe med slike folk. Hun har klare meninger, har et nysgjerrig sinn og en gjennomføringsevne som de fleste av oss bare kan drømme om. Ane har fått mange telefoner utenfor kontortid, men alltid kommer det et blidt “Hei, det er Ane”, og så fikser hun det som må fikses, sier formann Trygve Bull Freng i Lørenskog MBK, som sto for arrangementet på Elverum.

PÅ PLASS: Ina Taasaasen (til venstre) og Anne Helseth fra Norsk Tipping koste seg med motorsport. Foto: Privat.

De lokale arrangørene skryter også av Norsk Tipping – og samspillet med dem.

-God samarbeidspartner, og jeg tror de satte pris på oss også. De kom ihvertfall tilbake flere ganger, sier Anders Mikkelsen.

NRK hadde syv kameraer og 23 ansatte på jobb med motorsporten i helga.

-Det er heftig for førere som kun er vant til å se på TV, ikke å bli sett på TV. Tilsammen fikk vi det flotteste løpet vi turte å håpe på. NRK er proffe, og satte stor pris på utfordringen med å lage TV av noe som både er raskere og mindre enn Therese Johaug, sier Anders Mikkelsen.

Anders Mikkelsen sier følgende om arenastaben fra Elverum Flyklubb Modell og Lørenskog MB – samt om sjåførene.

-Da jeg satte sammen dette laget og visste hva som bodde i disse to klubbene, så var jeg 100 % sikker på at det kunne ikke bli bedre enn dette. Her har man en kombinasjon av Norges mest erfarne arrangørklubb, og noe som må være Norges største arbeidsmaur, sier Anders Mikkelsen.

Mikkelsen sier videre.

-Jeg er så utrolig heldig som får lov til være en del av miljøet, og det er det som driver meg videre, dere fortjener full NRK-dekning minst 1 gang i året, sier Mikkelsen.

Generalsekretær Tony Isaksen er veldig godt fornøyd med lokal innsats under NM-veka. Foto: NMF.

Generalsekretær Tony Isaksen i NMF ble svært imponert over de lokale arrangementene.

-Jeg er svært imponert over arrangørene og all den jobb som har blitt lagt ned i forbindelse med avvikling av NM-veka 2020. Samtlige arrangementer oste av profesjonalitet og ekte motorsport engasjement. Det var synd at korona-restriksjoner begrenset antall deltakere og besøkende, men samtidig var det svært gledelig med herlige og levende bilder på NRK, sier Tony Isaksen.

BILDETEKST:

Fornøyde arrangører: Fra venstre Anders Fleischer, Elverum Flyklubb Modell, grenleder (touring fuel) og NM-veka-kontakt for RSM Anders Mikkelsen og Trygve Bull Freng, Lørenskog MBK.