Lag-NM motocross 2019

Grenleder i motocross, Geir Øyen har skrevet noen ord om helgens mesterskap

Lier Motorsportklubb, med stevneleder Jon Jonassen, hadde fått med seg en fantastisk flott funksjonærstab. Så mange blide og positive funksjonærer skal du lete lenge etter. De gjorde at helgen ble en fantastisk opplevelse for alle klubbene som stilte i årets Lag NM og alle andre som var til stede. Tusen takk til dere alle sammen.


MK Trondheim stilte med en stor gjeng supportere. De hadde med seg flagg, bannere, motorsag, horn og røykmaskin. Gjengen underholdt alle på banen og var med og laget en fantastisk stemning. Klubben ble hedret med årets publikumspris for innsatsen. 

Lier stilte også med en flott bane, og vi fikk se mye imponerende kjøring gjennom helgen. Her finner du resultatene for de enkelte heat: https://speedhive.mylaps.com/Events/1730843

Norgesmestere i Lag NM junior ble Oslo Motorsportklubb og Norgesmestere i Lag NM senior ble NMK Kongsberg.

Alle resultater kommer på: https://www.facebook.com/liermsk/
Seremonimester, Rita Jonassen, sørget for at også premieutdelingen ble meget høytidelig og flott. Ordføreren, med kjede om halsen, var på plass og det var musikkorps som spilte nasjonalsangen. Grenlederen fikk også lov til å være med på premieutdelingen, noe jeg setter veldig stor pris på.
Tusen takk til Lier Motorsportklubb for en fantastisk helg.

Mvh
Geir Øyen, grenleder motocross

 

relaterte innlegg

IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen