Klart for Quadcross of Nations til helgen

Til helgen arrangeres Quadcross of Nations (QxON) i Kramolín sør for Plzeň i Tsjekkia. Her møtes 16 land for å konkurrere mot hverandre for å avgjøre hvilket som har Europas beste quadcross lag. I tillegg til de beste fra Europa stiller også USA til start.  Dette blir en helg med spennende konkurranser hvor de beste av de beste skal kåres.

Ivar Hereide Mannsåker, Hovedtrener Team Norway utvikling quad, ser frem til helgen.

-Endelig står årets viktigste konkurranse for dørene. Vi stiller med et meget sterkt lag som har jobbet hard og målrettet med forberedelser for årets løp. Gutta har vist sterke internasjonale prestasjoner så langt i år, og jeg har stor tro at vi fortsetter med dette denne helga, sier Mannsåker.

Det norske laget

Det norske laget består av Christopher Tveråen, Joakim Granli og Lars Holmen. Laget har vært uheldig under tidligere år, og håper å revansjere dette under årets QxON.

For Holmen sin del blir det åttende gang han deltar og han store forventinger.

-Endelig er det klart for en av årets morsomste og viktigste løp. Dette blir min 8. gang jeg får æren av og representere landet vårt i QxON. Sjansene våre er større en noen gang og laget har vist styrke internasjonalt i hele år. Målet er å havne på pallen, sier han.

Også Joakim Granli er positiv og håper på et bedre QxON i år enn i fjor, til tross for beinhard konkuranse. – Jeg satser på å få godfølelsen på banen og ATVen, og om alt klaffer skal farta blir meget bra, sier Joakim

 

Det norske teamet er klar for QxON i Kramolin i helgen 24.-25. september

Det norske laget trives godt sammen og alt ligger til rette for et godt resultat

-Jeg er veldig klar til å kjøre for Norge under årets Lag-EM. Føler jeg og mine lag kompiser, samt trener, har gjort en god jobb med forberedelser mot dette løpet og tror at en god plassering er mulig, avslutter Christopher Tveråen optimistisk.

Mer informasjon kan finnes her

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen