Klar for Six Days?

Bilde fra Six days i 2012 hvor det norske tropylaget var på podiet etter å ha fått The Watling Tropy for best sportsånd.

I 2018 ble det en pause for Six Days grunnet avstanden til Sør Amerika. Men i år er Six Days tilbake i Europa, nærmere bestemt Portugal 22. – 26. november 2019. Så i år satser endruogrenen for fullt på Six Days. 

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter tar seg av det sportslige, samt uttak av juniorlag, tropylag (senior) og damelag.  Tilsammen ti førere og to reserver er klare for disse lagene.  Navnene på de endelige uttatte vil bli annonsert i august. 

I tillegg har alle land mulighet for å melde på clublag.  Pr idag har vi kun ett clublag klart.  Ønsker du å delta på et klubblag , må du innbetale 225 euro før 28.mars.      
Dette er et forskudd og utgjør 25 % av den totale startkontingenten som skal innbetales i sin helhet i august. Da skal også navnet på deltakerne inn. Det betyr at om du skulle bli skadet eller ikke få anledning til å delta så kan du “selge” din plass. Etter 1.september vil det være et mindre gebyr for å bytte navn på deltaker.  For å kjøre på clublag må du selvsagt ha en registrert enduro MC i god stand
(skal jo kjøre i seks dager).

Videre kommer kostnad til internasjonal lisens ( Kr 3700,-) engangs VM lisens fra FIM (ca kr 2000,-).  Det blir også kostnader på frakt av MC og utstyr til Portugal (dette vil vi forsøke å samarbeide om for å spare kostnader) og overnatting der nede etter eget ønske (fra telt til hotell).  Vi vil samarbeide med landslagene om mat under løpet o.l for å spare kostnader. 

Interessert i å delta?
Send epost eller ring til grenansvarlig Asbjørn Sletholt –  a.sletholt@gmail.com eller 41564430.  

relaterte innlegg

IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen