Ishoel og Andersen klar for ny Amsoil-runde

Elias Ishoel og Malene Andersen (bildet) er klar for den sjette runden i årets utgave av Amsoil i snowcross i USA. Det skjer i Elk River i Minnesota. Se også video (under) fra Amsoil-sirkuset med både Ishoel og Andersen.

Nå skal løp nummer 11 og 12 i årets Amsoil avvikles.Dette er den tredje siste runden i denne sesongen.

-Jeg er klar for ny runde i Elk River. Det har vært en bra uke med trening og testing. Men nå er jeg klar for løp igjen. Det er meldt varmt, så det kommer til å blir litt annerledes i forhold en hva vi har kjørt på tidligere. Det blir bra, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted.

-Det er andre gang i år vi kjører på hjemmebanen ERX. Det passer meg ypperlig siden det er 10 minutter hjemmenifra – og jeg får sove i min egen seng. Det er en ny type bane denne gangen, men vi trener på ERX hele tiden, så jeg føler meg sterk uansett, sier Malene Andersen til NMFs nettsted.

Elias Ishoel leder årets Amsoil totalt med 430 poeng etter helgens to konkurranser i Sioux Falls i Sør-Dakota.

Dermed er han på vei mot sin tredje seier i Amsoil-sirkuset. Han leder i dag foran Kody Kamm som har 369 poeng. Francis Pelletier er på tredjeplass sammenlagt med 364 poeng. Både Ishoel og Pelletier representerer Ski-Doo.

Det er nå kjørt fem runder og totalt 10 konkurranser. Totalt har Ishoel syv seire i årets Amsoil-sirkuset. Den siste seieren tok han i Sioux Falls.

Malene Trosten Andersen vant begge løpene i Sioux Falls og står med fem seire på 10 konkurranser. I sammendraget er hun nummer to i kvinneklassen, med sine 411 poeng. Det er bare seks poeng mindre enn Megan Brodeur som leder totalt. Begge de to første representerer Ski-Doo.

Elias Ishoel klar for Minnesota. Foto: privat.

Og her er video fra Elias Ishoels siste bravader i Amsoil:

Og se også video fra Malene Andersen her:

https://fb.watch/3YLOrtN_Z3/

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen