Internasjonal sesongavslutning for Sondre

Sist helg var det det prestisetunge Trial Des Nations, eller Lag VM som det også kan hete som sto for tur. Sondre var selvfølgelig tatt ut på landslagets elite lag for menn, sammen med veteran Håkon Pedersen og Jarand-Matias Vold Gunvaldsen, og konkurransen var lagt til solfylte Ibiza i Spania. Som flere jo vet så trener Sondre fast i Spania slik at disse forholdene er noe han er kjent med og har mange timer i.

Norge stilte i gruppe A som er de 7 beste nasjonene i verden, basert på fjorårets TDN resultat. Dette er en gruppe med alle storkanonene som feks Japan og England, og der de norske guttene opp gjennom en mange års satsning har klart å klatre opp i, noe som er en liten bragd i seg selv da vi ikke kan skryte på oss altfor mange stjerner, men at vi i 2019 versjonen av landslaget hadde med 3 toppførere av stjernekaliber var det ingen tvil om, og at Sondre gjorde sin jobb med 100% innsats er helt sikkert der guttene nok en gang sikret Norge en fortsatt plass i A gruppen med å sammen kjøre inn til en god 6 plass, noe som hindrer oss nedrykk og som stadfester oss som en liten men seriøs aktør i internasjonal Trial.

I tillegg må vi gratulere de norske jentene som gjorde en fantastisk prestasjon og tok hjem en VM Bronsemedalje på kvinnenes høyeste nivå.

Sondre skal nå hvile litt på laurbærene før han farter videre, eller nei da, han er allerede på vei til neste trening, neste mål og neste sesong han, og faktisk er det runde i spansk mesterskap denne helgen, så heng bare med for unggutten fra Rogaland, Norge, han har ikke tenkt å gi seg før han står på toppen han.

 

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen