Helgens runde i EMX250

Endelig er motocrossesongen igang igjen! I helgen var det første EM runde i England. En bane som blant annet Kevin har kjørt på flere ganger og er godt kjent med.

Med tanke på oppkjøringen i forsesongen hadde Kevin høye forhåpninger før helgen. Det har vært mye trening og hardt arbeid, tett fulgt av trener Kenneth Gundersen på RedSand i Spania, samt på telefon. 

Kevin skriver selv at alt kjentes bra på trening, at sykkelen gikk som et skudd og han følte seg komfortabel. 

Kevin skriver selv på sin Facebookside
    – I heat 1 var jeg fire-fem i starten, men ble presset ut i andre sving og lå da på en sjette/syvendeplass. Jeg kjørte litt stivt, men kom meg etterhvert og begynte å klatre oppover på resultatlista.

I duell med en franskmann kræsjet Kevin og ble kastet av som en filledukke ut av banen. Fallet var heldigvis ikke av det alvorlige slaget og han kunne lade opp til heat 2 på søndag.

Videre skriver Kevin at selv om han var litt stiv og støl etter kræsjet så var han klar for heat 2. Etter noen runder finner han godflyten og får også beste rundetid i heatet. Han krysser mållinja som nummer to, 9 sekunder bak vinneren. 

Med kræsjet i første heat og andreplassen i det andre heatet ble det en 9. plass sammenlagt. Med andreplassen var det en positiv start på sesongen. 

Den andre nordmannen som kvalifiserte seg, Håkon Fredriksen, fikk en 28. plass sammenlagt.

Neste runde går i Pietramurata, Italia 6. – 7. april.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen