Arendal Grand Prix

Tekst: Nicolay Rylander
Foto: Hagane Racing

Fredag 31. – søndag 2. september arrangerte Arendal Båtsportklubb ADAX Grand Prix i rundbane og offshore. Det ble en fantastisk helg med 45 deltagende team. Båtsportklubben hadde i samarbeid med Redningselskapet lagt til rette for en fantastisk helg med racing. De var utrolig heldige med været og det var strålende sol hele helgen. Både rundbane og offshore gikk meget bra. I NM i rekrutteringsklassen GT15, stilte det 10 båter til start. Offshore gikk også veldig bra, det ble seier til Erik Sunblad i C-55, mens Arendal Båtsportklubbs egen fører Einerkjær racing fikk 2 plass, Jonas Hansen i C94 kom på en tredjeplass.

Ellers var det en innholdsrik dag hvor Thomas Grimsrud i C56 tok en 360 roll, han landet heldigvis riktig vei igjen. Mathias Halvorsen tok første plass i sitt første løp i ny båt, meget imponerende av guttene i NM i 3-A.

 

Søndagen var en helt ny dag, med mye vind og en meter høye bølger. Litt tøft både for utstyr og førere. Halvorsen måtte bryte, det samme måtte Sveberg Risøy etter at motoren falt av. Vinner av søndagens race i 3-C ble Jan Tygve Bråten, 2andreplass til Erik Sunblad og tredje til far og datter Lund. I NM 3 A ble det seier til Vibeto etter at Mathias Halvorsen måtte bryte, dermed ble Vibeto NM i offshore klassen 3-A da søndagens løp var lengst.
Sammenlagt V-60
1: Olai Hansen/Ruben Andersen
2: mats Jensen/Betina lyder
3: Anniken Hansen/Aleksander carlsen
Det var også NM-gt 15 hvor resultatet ble som følgende
1: Andre Solvang
2: Sondre Johansen
3: Sander Simonsen
Vi gratulerer de unge lovende rekruttene.

relaterte innlegg

A77I6948
motosurf
IMG-20231126-WA0002
Skroll til toppen