Gunvaldsen og Haga klar til VM-helg

Kommende helg står en ny VM-helg i trial for tur. Denne gangen skal Sondre “Gekko” Haga (bildet) (21) og Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (20) kjøre i Lazzate i Italia.

Før denne helgen er det kjørt seks VM-runder. Nest siste VM-runde for sesongen kjøres i Italia. To nordmenn er klare.

Sondre Haga har tatt sin første pallplass under årets VM-utgave. Sammenlagt ligger han nå som nummer seks. Han har like mange poeng som femtemann på listen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen kjører VM i Italia denne helgen. Foto: privat.

Vold Gunvaldsen har ikke plukket poeng enda i VM, da må han inn blant de 15 første. Han har 17.-plass som sin beste VM-plassering denne sesongen.

Begge gutta bor og trener i Spania om dagen – og har jobbet iherdig de siste ukene for å få de siste justeringen på plass.

-Jeg er veldig spent på helgens runder. Det er to veldig motiverte utøvere fra Norges som skal konkurrere. Jeg vet Jarand er klar for å ta sine første VM-poeng og har vist gode takter på trening de siste ukene. Sondre har hatt gode treninger og ønsker å jobbe seg tilbake på pallen. Det vil være veldig viktig hvordan det går denne siste runden for hvilke avtaler og motivasjon utøverne har frem mot neste sesong, sier landslagssjef Marius Dammyr.

Oppslagsfoto: Alicia Presa.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen