Gratulerer med dagen!

I anledning kvinnedagen ønsker vi å hylle alle de flotte, sterke utøverne i Norges Motorsportforbund og alle kvinner blant trenere, funksjonære, i støtteapparatet, foreldre og klubbene rundt om i landet som gjør det mulig å drive motorsportaktivitet.

Motorsport er en arena hvor kvinner tradisjonelt sett har vært underrepresentert, men dette har begynt å endre seg de siste årene. Norges Motorsportforbund arbeider kontinuerlig med rekruttering av kvinner, og det er viktig å fortsette og jobbe for likestilling innenfor alle områder, inkludert motorsport. Ved å gi kvinner like muligheter som menn til å delta og konkurrere på høyt nivå, kan vi få flere rollemodeller som kan inspirere og motivere andre kvinner til å følge sine drømmer og bryte barrierer.

I dag feirer vi alle kvinner som har banet vei, og vi oppmuntrer flere til å følge deres eksempel.

Kvinner i motorsport, en dokumentar
I forbindelse med den internasjonale kvinnedagen har FIM publisert en dokumentarfilm for å inspirere alle unge kvinner som drømmer om å være en del av motorsporten. I denne dokumentaren hører vi personlige historier fra pionerer og banebrytere som Laia Sanz, Andrea Coleman, Kiara Fontanesi, Ran Yochey og Iris Kramer.

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
Skroll til toppen