God innsats i lag-VM i Assen

Da vi snakket med landslagssjef Espen Blikstad før helgen sa han at målsetningen for det unge norske laget var å gå til A-finalen.

Det var 34 lag som stilte til start, og de norske gutta klinket likeså godt til med en 15. plass i kvalifiseringen. De gikk dermed til A-finalen. 

Søndag var det klart for finale, 20 lag på startstreken. Veldig bra kjøring av de norske gutta og de kunne til slutt juble over en solid og meget sterk 12. plass. Norge er nå på 12. plass over de beste motocrossnasjonene i verden. Det står det respekt av. Kevin Horgmo, Håkon Fredriksen og Henrik Wahl har all grunn til å være fornøyde. 

Kevin skriver på sin facebookside

– Kjempedag av alle gutta, og Norge kom totalt på en 12.plass!! Meget tøff dag, med mye regn og sykt vanskelig/tung bane.

I mitt heat 1 så hadde jeg dårlig start, og fant ut inn i første sving at ingen av bremsene mine funket… Kjørte hele heatet uten bremser, noe som var ganske vanskelig. Var innom og byttet briller en gang i tillegg, men det gjorde så og si alle. Absolutt ikke resultatet jeg håpet på, men en 20.plass er ikke verst likevel.

Hadde ikke noe bedre start i heat 2, men kjørte meg bra oppover. Byttet briller med 10min igjen, og kjørte mye bedre. Jeg kjempet meg oppover feltet, og nærmet meg 14.plassen. Var da nedpå en liten tur, og endte på 15.plass.

Sammenlagt ble jeg 4. plass i Mx2, noe som er veldig bra!

Håkon Fredriksen ble totalt nr 8 i MXGP, mens Henrik Wahl ble nr 20 i Open.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen