2 NM-gull til Daniel Kobbevik

Daniel Kobbevik (bildet) vant i helgen to NM-gull i radiostyrt, nærmere bestemt klasse 1:10 Skala Offroad 2wd og 4wd. Det skjedde i Bergen under flotte kjøreforhold.

Arrangørklubben BOMBK hadde oppgradert anlegget og etter mye dugnad og innsats, var anlegget flott og banen var teknisk og varierende i grep, noe som gjorde det til en skikkelig NM-bane verdig.

Daniel Kobbevik vant alle kvalifiseringer og finaler med god margin, og kunne krone seg med to nye NM-titler. Oppe i all gleden så var det nye beslutninger som måtte taes  i løpet av helgen. 

“Etter mye diskusjon med fabrikken i Slovakia og XRAY, som Daniel kjører for, så var det ønsket at han skulle komme ned å teste nytt utstyr før løpet. Europaserien starter opp igjen første helgen i september, men grunnet at situasjonen er som den er med smittefare, og oppblomstring av Corona, så falt valget på å droppe iallefall det første løpet. Så får man se om ting har forandret seg til november hvor neste runde går”. Dette forteller Daniels pappa, Magne Kobbevik, til NMF Sport.

Daniel prøver å gjøre det beste ut av koronasituasjonen – og holder seg hjemme i Norge inntil videre.

-Selvfølgelig frustrerende at det blir som det er nå, og det har blitt endel endringer i programmet. Planen var å komme meg til Østerrike og ta først ett halvt år der, med å kombinere fotball og radiostyrt. Men med tanke på både meg selv og de andre rundt meg, så er det et enkelt valg å bli hjemme til ting har roet seg. Det var også godt å kjenne at ting satt fint i helgen, sier Daniel Kobbevik.

Foto: privat

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen