Wetterstad valgt til visepresident i FIM Europe

For første gang har en nordmann oppnådd å få plass i styret i det europeiske motorsykkelforbundet. Roy N. Wetterstad (bildet) skal etter generalforsamlingen i FIM Europe den første helgen i juli være andre visepresident de neste fire årene.

Dette innebærer også at han er med i det såkalte Executive Board og skal lede Beyond Sport Commission. Han blir dermed den i FIME-ledelsen som får hovedansvaret for politikk og rammebetingelser.

Nå har altså en nordmann blitt styremedlem med et Executive Board som består av president Michal Sikora fra Polen, visepresidentene Manuel Marinheiro fra Portugal, kasserer Jose Ramon fra Spania og generalsekretær Alessandro Sambucco fra Italia.

Gjennom mange år representerte Wetterstad NMF på internasjonale kongresser. Generalforsamlingen foregikk i Bucuresti i Romania.

NMF-president Emilie Westbye gratulerer med valget og er glad for at vi får norsk representasjon på dette nivået.

-Jeg håper det kan gi positive synergier både for Norge og de andre nordiske landene at vi blir representert i styret. I tillegg ble også den tidligere finske SML-presidenten, Juhani Halme, gjenvalgt i Management Council etter at det måtte til en ekstra valgomgang, sier Emilie Westbye.

Foto: privat

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen