Vold Gunvaldsen klar for EM-runde i Spania

Jarand  Matias Vold Gunvaldsen (bildet) trener for fullt i Spania. Kommende helg skal han måle krefter med mange av de beste i Europa. Den første helgen i april står nemlig EM-runde for tur i Spania.

– Treningen her i Spania går helt etter planen. Jeg har lagt ned utrolig mange timer på sykkelen, og jeg har aldri følt meg bedre. Nå venter jeg i spenning på sesongen skal sette i gang, og jeg skal vise hva jeg er god for, sier han.

Og om noen dager får han testet formen. Da starter EM.

– Sesongen starter med EM i Spania den første helgen i april, og EM i Frankrike helgen etter. Så sesongstart er like rundt hjørnet, sier Vold Gunvaldsen.

Sørlendingen mener han har gjort mye riktig før denne sesongen.

– I år har jeg lagt vekt på mye mer teknisk trening og konkurranse-spesifikk trening enn tidligere år. Men jeg har også samtidig pushet nivået mitt for å utvikle meg som utøver. Jeg tror det er en god balanse jeg har funnet, så vi får se om det viser seg slik når sesongen starter, sier han.

Foto: privat.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen