Vilde Marie Holt er klar for elektrisk

Vilde Marie Holt får muligheten til å delta i prestisjetunge FIM World Cup E-Xplorer, en ny motorsykkelsatsning som reiser verden rundt med elektriske sykler.

I går fikk Holt en overraskende telefon fra Roger Larsen, manageren til James og Malcom Stewart, som inviterte henne til å bli en del av James Stewarts team. Holt takket umiddelbart ja til tilbudet.

– En slik mulighet får en kanskje bare en gang i livet, og jeg er veldig stolt over at av alle kvinner i denne verden så ringte de meg, sier Vilde, strålende fornøyd. Hun beskriver Larsen som en hyggelig mann og er takknemlig for den over en times lange samtalen de hadde.

FIM World Cup e-explorer er en konkurranse der hvert lag består av en mann og en kvinne som kjører to mot to i et cup-system. Denne innovative satsningen med elektriske sykler har fanget oppmerksomheten til Norges Motorsportforbund (NMF), som også inkluderer formatet under NM-veka, der Vilde også skal delta før hun reiser til Sveits.

– Det er et nytt format, og det er gøy at NMF er så langt fremme og fronter dette, uttaler Holt entusiastisk. Det er nytt, spennende og kan avholdes nesten hvor som helst. Jeg gleder meg til å prøve alle el-syklene som NMF har samlet til cupen.

Hun legger til at etter telefonen fra USA vil hun igjen rette fokus mot enduro og forberede seg til VM-runden i Skövde, Sverige.

VM-runden i Sverige varer i tre dager, og Norge har flere utøvere som skal delta. Det er tydelig at Vilde Marie Holt ser frem til spennende utfordringer både nasjonalt og internasjonalt i tiden som kommer.

 

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
IMG_0621
Skroll til toppen