Vilde Holt nr. 1 i Estland

Enduroekspert Vilde Marie Holt tok 1. plassen under EM-runden i Estland.

Vilde hadde bestemt seg for å kjøre et sikkert løp å unngå fall da konkurrent Tanja har vist til bedre kjøring på gress.

– Tanja var og er raskere enn meg på gress, så jeg måtte prøve å ta igjen tid på de andre testene. Litt frem og tilbake og Tanja rakk ikke en tidssjekk og fikk 1 min. straff. Dro på litt ekstra på siste endurotesten og i mål var jeg 1. min og 7. sekunder foran. Superfornøyd med fortsatt å lede EM før siste runde i Polen, skriver Vilde Marie Holt.

Mamma på FaceTime

Holt takker alle som følger henne og alle sponsorene.

– Dere betyr veldig mye for meg. Gøy at mamma fikk være med på FaceTime for å høre nasjonalsangen.

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen