‘-Vi jobber tett med NIF

NMF-president Emilie Westbye skriver i denne kommentaren at det jobbes tett med NIF rundt korona-situasjonen.

Norges Motorsportforbund følger utviklingen nøye, og er i tett dialog med Norges Idrettsforbund om hvilken påvirkning situasjonen har for våre klubber. Norsk idrett har nå fått innvilget en krisepakke, men vi vet enda ikke hvilken effekt dette vil ha for eget forbund.

Klubbene bør nå bruke tiden godt med tanke på å kartlegge hvilke konsekvenser korona-situasjonen påfører den enkelte klubb. Det vil i løpet av kort tid bli sendt ut et kartleggingsskjema om konsekvenser som klubbene bes fylle ut.

Forbundsstyret møtes førstkommende tirsdag 24. mars for å drøfte andre mulige tiltak NMF kan gjennomføre. Styret skal også behandle ordinære saker i møtet, og forsøker å holde en så normal fremdrift som mulig.

President Emilie Westbye.

Uansett: Vi er her for dere, og fortsetter å gjøre vårt ytterste for at vi skal komme oss gjennom situasjonen så godt som mulig.

Videre arbeider idrettsforbundet nå med et digitalt verktøy som skal brukes til å rapportere om blant annet økonomiske konsekvenser av korona-situasjonen. Det er planlagt å være klart neste uke, så vi vil videreinformere våre klubber så snart vi har mer informasjon om dette.

Dette er for øvrig tiden for samhold – for å vise hverandre hvilken flott gjeng vi i motorsporten er. Vi hjelper hverandre, og vi samarbeider.

Flere klubber har kanskje medlemmer i karantene som vil ha stor glede av at noen rekker ut en hånd. Kanskje noen i klubben kan hjelpe til med handling av matvarer før helgen? Det er en fin måte å holde klubbsamholdet oppe på i en annerledes hverdag.

Mange har barn som begynner å bli store nok til å lære litt om vedlikehold. For de som nå har litt mer ledig tid enn ellers kan det være en fin hjemme-aktivitet å ta med barna på vedlikehold av kjøretøy og utstyr. Dette er nyttig kunnskap, og en fin måte å få tiden til å gå.

Vi må gjøre det beste ut av situasjonen, og være litt kreative nå som mange har rastløse barn hjemme som mest av alt vil på klubben for å drive med idretten sin.

Jeg gleder meg til vi igjen er i full aktivitet, og ser frem til vi møtes neste gang.

Ønsker med det alle en riktig god helg.

Emilie Westbye

President, Norges Motorsportforbund

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen