Uttakssamling Team Norway Junior Motocross

Av 21 søkere, ble 15 utøvere invitert av Team Norway til Drammen sammen med sine foresatte. Dette var den første av i alt seks planlagte samlinger for kommende sesong, og helgen ble sparket i gang med en felles treningsøkt.  I løpet av helgen var det informasjonsmøte, sosiale sammenkomster, fysiske tester og intervju med utøver og foresatt.

Under utvelgelseprosessen ble det lagt vekt på mx-resultater, den enkelt utøvers målsetning, testresultater, vilje, intervju, alder, samt en kjønnskvotering og resultatet av helgens samling var at 11 utøvere ble tilbudt plass på Team Norway Junior MX for sesongen 2018, og alle takket ja.

De 11 er:
Tilla Eklund, Martine Hughes, Martine Agard-Michelsen, Casper Olsen, Elias Auclair, Håkon Østerhagen, Andreas Flåta Meyer, Petter Rødsdalen Sønsthagen, Mathias Kjørstad, Endre Brøvig-Kristiansen og Albert Christopher Eikaas

Resultatmessig er målet å få en norgesmester i MX85, top 5 i MX damer, medalje i MX junior og være godt etablert i SM og EM. For å få til dette skal det nå jobbes for å få etablert et godt team, god lagånd, og skape tillit mellom utøver, NMF og hovedtrener Øystein Kjørstad. 

Vi gleder oss til å følge Team Norway Junior MX i sesongen som ligger foran de.

 

 

relaterte innlegg

IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen