Uttak av alle landslagene i trial mot nordisk mesterskap og TdN

Som tidligere år har vi uttak for junior-, veteran-, dame- og herrelag til å representere i Nordisk mesterskap. I tillegg vil det bli tatt ut dame- og herrelag til TdN.

Det vil bli tatt ut reserve på alle lagene til nordisk, samt til TdN. Den som er reserve vil ikke bli bedt om å reise ned til noen av konkurransene i regi NMF/Landslaget. De vil ofte være på nordisk på eget initiativ.

Lagkonkurransen nordisk blir 25. august. Denne konkurransen blir i Finland. TdN blir 27.-29. sept. Denne konkurransen avholdes i Ibiza.

Uttaksdato for alle lag til Nordisk mesterskap blir offentliggjort med reserve 15. Juli på NMF sine nettsider. De som blir tatt ut blir også kontaktet.

Uttaksdato for TdN blir offentliggjort med reserve 26. Juli på NMF sine sider. De som blir tatt ut bli kontaktet.

Påmelding må skje innen:
TdN: Minimum 60 dager før løpsdato
Nordisk mesterskap: Minimum 30 dager før løpsdato.

Uttaks kriterier for opptak: junior og veteran til Nordisk.
Norgescup i Vaulali 6.-7. april, Norgescup Grimstad 15.-16.juni, 2 dagers Hobøl.
Fjorårets resultater.
Uttaksansvarlig sin vurdering av hvem som er best kvalifisert.

Uttaks kriterier Kvinner og herrer Nordisk og TdN

  • Resultater fra: VM Italia (Herrer), VM Japan (Herrer og Kvinner (bare GP), VM Nederland (Herrer), VM Belgia (Herrer), VM Portugal (Menn og Kvinner), VM Frankrike (Menn og Kvinner).
  • Resultater fra: EM Italia Pietramurata (Kvinner og Herrer), EM Monza (Kvinner og Herrer)
  • Norgescup i Vaulali 6.-7.april og Norgescup Grimstad 15.-16.juni.
  • Dersom en utøver blir hindret (skadet, sykdom) i å kjøre konkurransene vil landslagssjef, grenleder og sportssjef ta en helhetsvurdering om denne utøveren er skikket til å bli tatt ut til konkurransen(e).
  • Dersom det skulle bli utfordrende å skille utøvere, vil landslagssjefen avgjøre ut fra egen erfaring, fjorårets resultater, form og kunnskap om hvem som er mest kvalifisert til å prestere for Norge i lag både i Nordisk og TdN. TdN er en Non-stop konkurranse og vi vil derfor legge vekt på at utøverne også har god non-stop ferdigheter. Det er landslagssjefen som uansett har siste ordet i saken.

Reisestøtte:
Det vil bli gitt full finansiell støtte til TdN.
Det blir ikke gitt reisestøtte til nordisk.

 

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen