Update fra JW Rustad

Med en seier i Norgescupen 2021 i klassen Juniorsport 300 og en 7. plass i 2022 i klassen SSP300 tar Borg MCK RR fører Jens William Rustad nå skrittet opp til 600 ccm klassen i 2023. Planen er å delta i det norske og det svenske mesterskap i både 300 ccm og 600 ccm for å se om han klarer å komme seg inn på et Endurance Team i Sverige.

Vinteren blir brukt til å trene kroppen hos Family Sport i Rakkestad, gjøre sin Kawasaki 400 klar og skole.

– Sponsorjakten har gitt god respons for 2023 så det finnes penger til å delta på begge mesterskap og noen dekk blir der også nok penger til, forteller Jens William med et smil.

Jens William i 2023 bruke en Kawasaki ZX6R som hans mentor har stilt til rådighet så nå kan han starte sin 600 ccm satsning. Sykkelen står på lager hos Biosan Racing ved Cartagena banen i Spania.

– Vi var der nede og kjørte i 8 dager mellom jul og nyttår og vi reiser ned igjen i starten av mars for å trene 5 dager på Cartagena og Almeria banen, sier Jens William

– Jeg har fått kjørt mange runder og lært sykkelen å kjenne. Det er virkelig en kraftmaskin i forhold til 400 ccm som jeg er vant til, men jeg liker jo fart. Jeg fikk også kjørt noen løp og et par Endurance løp sammen med en dansk fører jeg kjenner fra tidligere. Og jammen om ikke vi klarte å ta flere pokaler de dage vi var der nede. Moro, avslutter Jens William.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen