Turtletest Holmestrand 23. april

Drammen Sportsbåt Team (DST) avholder turtletest 23 April i Holmestrand.

Meld deg på her!

Det blir turtletest i ny sikkerhetscockpit..som er lang i fra ny!

– Jeg fant en Formel 4 båt på Finn.no som jeg dro kjensel på, jeg kontaktet eieren og fant fort ut av at det var gamle båten som både jeg og Rolf Magne Sunde hadde kjørt. Jeg kjøpte usett. Første tanke var å restaurere båten. En koselig tanke, kanskje mest fordi jeg savnet båtsport legenden Rolf Magne Sunde, som døde i April. Jeg ønsket å hedre han, sier Frode Sundsdal.

– Båten viste seg å bli for stort et prosjekt, så den ble liggende bak verkstedet. Lasse Andresen i DST tok så ansvar og dro i gang prosjektet. Det ble bestemt at vi skulle bruke den til å trene, og lære opp fremtidens utøvere. En rekke personer tok i et ekstra tak, og Jan Vidar Martisen og Morten Solvang sørget for at cocpiten ble ferdigstilt så vi fikk festet den for 3 uker siden. Jeg hadde noen helt konkrete ønsker for prosjektet. Cocpiten skulle ha Rolf Magnes navn og gamle lisensnummer og være tilgjengelig for alle. Jeg synes det er en flott måte å hedre Rolf på, ingen har vel gått rundt så mye som han – og Gardin båtmerket var det han som tok til Norge. En båtbygger han vant titler med over hele verden. Vi klarerte selvfølgelig med familien. avslutter Frode.

 

relaterte innlegg

IMG-20231126-WA0002
uim ydp
marit
Skroll til toppen