Trial: Talentsamling 12.-15. oktober i Kristiansand

Nytt format for opptak til Team Norway Junior og jente/dame-satsingsgruppe.

 

Dette året tester vi en ny metode for å identifisere talenter som kan være aktuelle for Team Norway. Det blir en samling som strekker seg over fire dager, bestående av foredrag for utøvere og deres foresatte. Foresatte vil få muligheten til å anvende det de lærer i praksis med utøverne under samlingen. Tidligere har vi observert at mange unge utøvere føler press og stress under opptakshelgen, spesielt når de skal vise seg frem ved siden av nåværende teamutøvere. Vi mener dette ikke er en ideell eller rettferdig setting for dem som er på opptak. Nå ønsker vi at alle skal oppleve mindre press, samtidig som vi får muligheten til å bli bedre kjent med både utøverne og deres støtteapparat.

Etter samlingen vil utøvere med potensial for teamet bli invitert til å delta på Team Norways siste samling for 2023. Det vil bli et nytt satsingsprogram for jenter/damer hvor vi vil jobbe tettere med de unge talentene. Vi mener dette er essensielt for å nå vårt langsiktige mål om en kvinnelig verdensmester. Selv om vi allerede er blant verdens beste nasjoner innen kvinne trial, tror vi vi kan nå enda lenger ved å systematisere og profesjonalisere satsingen tidligere.

For denne talentsamlingen ser vi etter individer med en sterk ambisjon om en profesjonell karriere på sikt. Vi vektlegger at satsingen skal være gradvis, med tett oppfølging av teamledelsen.

For guttene ser vi etter aldersgruppen fra det året man fyller 12 til og med det året man fyller 14. Selv om man ikke kan bli en del av teamet før året man fyller 13, ønsker vi å oppdage og følge talenter så tidlig som mulig. For jentene ønsker vi å favne bredere og ser derfor etter søkere i aldersgruppen fra 12 til 18 år.

Har dere spørsmål om dette er relevant for dere, er dere velkomne til å ta kontakt for en hyggelig trialprat, og vi vil svare så godt vi kan. Ved påmelding trenger vi informasjon om navn, alder, og klubbtilhørighet. Fortell også litt om hvorfor du mener du bør få delta på samlingen, samt noen ord om dine fremtidsplaner eller drømmer. Vennligst oppgi klubbens leder med telefonnummer, slik at vi kan ta kontakt ved behov.

Guttene sender påmelding til:
Geir Børre Pedersen
Hovedtrener team Norway junior/utvikling.
gbp-trial@outlook.com – 95071390

Jentene sender påmelding til:
Jon Kevin Nilsen
Landslagssjef Team Norway
jonkevinnilsen@hotmail.com – 41376814

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen