Trenerkonferanse under MSK 2023

Vi har har gleden av å invitere til en spennende trenerkonferanse som vil bli ledet av vår trenerutvikler Gaute Lekve under Motorsportkonferansen 2023. Dette er en unik mulighet for trenere fra ulike grener innen motorsporten til å samles, utveksle kunnskap og lære av hverandre.

 

På denne to-dagers trenerkonferansen vil deltakerne bli involvert i flere viktige aspekter av motorsporttrening. Gaute Lekve vil guide deltakerne gjennom følgende sentrale emner:

  1. NMFs nye utviklingstrapp: Deltakerne vil få innsikt i den nye utviklingstrappen som NMF har utarbeidet for å styrke utviklingen av utøvere på alle nivåer.
  2. Fysisk trening: Konferansen vil fokusere på betydningen av fysisk trening og hvordan det kan optimalisere utøvernes prestasjoner.
  3. Læring innen motorsport: Deltakerne vil dykke dypt inn i ulike pedagogiske begreper og metoder for å forstå hvordan utøvere lærer og utvikler seg best.

Erfaringsdeling og nettverksbygging
En sentral del av trenerkonferansen vil være deltakerne selv. Trenere fra ulike grener vil dele sine verdifulle erfaringer og metoder for å utvikle utøvere. Dette gir en unik mulighet til å høre suksesshistorier og lære av kolleger som står overfor lignende utfordringer.

Faglig påfyll og nettverksbygging
Motorsporttrenerkonferansen under Motorsportkonferansen 2023 gir en uvurderlig mulighet for trenere til å oppdatere seg faglig, lære av eksperter, og bygge nettverk med kolleger fra hele motorsportfellesskapet. Dette arrangementet er en feiring av kunnskap og en investering i utviklingen av våre utøvere.

Har du spørsmål eller ønsker å delta?
Dersom du har spørsmål eller ønsker å delta på trenerkonferansen, vennligst ta kontakt med oss på gaute.lekve@nmfsport.no.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en inspirerende og lærerik helg under Motorsportkonferansen 2023!

relaterte innlegg

2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
fim
tony
Skroll til toppen