Trener i Finland mot kommende EM-runde

Endurolandslaget er for tiden på treningssamling i Finland. Her finpusser de formen før kommende helgs EM-runde.

Sesongens tredje EM-runde arrangeres i Sipoo i Finland førstkommende helg, den 23. til 24. juli. For å få gode forberedelser til mesterskapsrunden, har endurolandslaget treningssamling der i ukene før.

– Vi har til nå hatt flere gode treningsdager i det de kaller «traditional Finnish enduro» her borte. Etter et internasjonalt samarbeid med med den finske treneren Tomi Konttinen har det også blitt god matching mot finske utøvere før EM-runden, sier landslagssjef Erland Thomassen.

Landslagsutøver Håkon Nohr er også tilfreds med status før EM-runden.

– Nå har vi hatt mange gode treningsøkter her i Finland i regi av landslaget. Vi har fått testet syklene og underlaget vi møter på EM, og det ser veldig bra ut, sier Håkon Nohr.

De norske utøverne som stiller til start i EM-runden er Håkon Nohr (bildet), Vilde Holt, Peder Rygg, Aleksander Kalbekkdalen og Viona Thomassen.

– Jeg gleder meg til EM-runden i Finland. Mye likt terreng som i Norge, og lange etapper. Treningssamlingen med landslaget har vært en kjempefin oppladning før løpet, sier Vilde Holt.

Aleksander Kalbekkdalen er svært fornøyd med samlingen. Til helgen er det EM som gjelder.

SATSER EM: Aleksander Kalbekkdalen. Foto: privat.

– Det er godt å ha gjengen samlet igjen for å få et solid treningsarbeid inn mot EM. Det å samles som et landslag der man pusher og tøyer grenser mot hverandre er gull verdt. Jeg gleder meg til løpsdagene, melder Aleksander Kalbekkdalen.

Foto: privat

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen