Tredjeplass i VM-premieren for Sondre Haga

Sondre Haga (bildet) ble nummer tre i sesongens første VM-løp i trial i dag. Det skjedde i spanske Tarragona, like sør for Barcelona.

-Pallplass er godkjent. Det er ekstremt deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Utendørs VM-sesongen er for meg den aller viktigste dette året. Og i år har forventningene til å levere gode resultater blitt betydelig høyere, og da er det ekstra deilig å levere allerede i første løp , sier Sondre «Gekko» Haga.

Men det var nok av utfordringer under årets VM-premiere utendørs.

-Det har vært en tøff dag i mer enn 30 graders varme. Det tapper kroppen for væske og krefter, og det blir en betydelig tilleggsutfordring når jeg trenger å være 100 prosent konsentrert. Jeg slet litt i slutten av den første runden, og på andre runden var jeg nær en kollaps der jeg fikk langt flere prikker en periode. Heldigvis klarte jeg å hente meg inn igjen, sier Sondre «Gekko» Haga.

I morgen er det nytt VM-løp for Sondre Haga & Co.

-Nå blir det å klargjøre sykkelen til nytt VM-løp i morgen. Med en så god start på sesongen gir det meg selvtillit og trygghet til at jeg kan fortsette å gjøre det jeg pleier. Det er en god følelse. Jeg satser på å være klar etter en god natts søvn, sier Haga.

Foto : Portrett-FIM,  Team Gekkotrial

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen