Tre nye i NIFs ledergruppe

Else-Marthe Sørlie Lybekk blir assisterende generalsekretær, Frida Blomgren blir leder for samfunnskontakt og idrettspolitikk og Dagfrid Forberg blir leder for breddeidrett, organisasjon og utvikling. Det skriver NIF.

Norges idrettsforbund er i en spennende utvikling med ambisjon om å utvikle verdens beste idrettsorganisasjon, samtidig som vi opprettholder posisjonen som en av verdens fremste toppidrettsnasjoner. Gjennom strategi- og organisasjonsutviklingsprosjektet (SOU) bygger NIF nå en ny organisasjon rigget for fremtiden og fremtidens krav. Sentralt i dette arbeidet står et moderne og relevant NIF, bedre samhandling med organisasjonsleddene, mer effektive arbeidsprosesser og styrking av ledelse, kompetanse og kultur. Det er designet en ny ledergruppe hvor det nå er rekruttert inn tre nye ledere. Den nye ledergruppen består totalt av ni ledere, mot dagens åtte.

– Jeg ønsker de nye lederne velkommen på laget! Sammen med meg som generalsekretær og de lederne som allerede er med, vil de fylle viktige stillinger i NIFs nye ledergruppe, sier Nils Einar Aas, påtroppende generalsekretær, til NIFs eget nettsted.

Les også:

Tre rekrutteringer til Idrettsforbundets nye ledergruppe

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen