Tobias Munthe-Kaas godt i gang mot neste sesong

Formel 2-kjøreren Tobias Munthe Kaas (bildet) jobber hardt for å få en sterk 2021-sesoong. 2020-sesongen gikk stort sett i vasken på grunn av covid-19.

-Vi beviste i 2019 at vi tilhører det øvre sjiktet i VM-serien. Dette er en prosess som har utviklet seg over år, og heldigvis har vi etablert oss. På mange måter skulle 2020 bli vårt år med mål om VM-tittel. Dette ble som nevnt ingenting av, men vi er like sterke, om ikke enda sterkere nå før sesongen 2021, sier Tobias Munthe-Kaas.

Tobias Munthe-Kaas på vei mot ny sesong. Foto: privat.

Det trenes godt, blant annet med bistand fra motorsportens Marius Dammyr.

-Selv om sesongen stort sett er fra mai til jul, jobber vi kontinuerlig med utvikling året gjennom. Dette gjelder både fysisk og teknisk. Selv holder jeg teamet i aktivitet med båt, propeller, motorer samt sponsorarbeid. På det fysiske har jeg en god mann i Marius Dammyr som utfordrer meg ukentlig med økter og oppfølging, noe som har blitt et større og større fokus de siste fem årene, sier Munthe Kaas.

-Som for alle andre er det vanskelig å holde kontinuitet i trening nå om dagen. Vi måtte avlyse sesongen i år på grunn av covid-19 da reiserestriksjonene gjorde det umulig. Treningen nå pågår på treningssenter med alt det fører med seg, på romaskinen hjemme eller  i skog og mark med sykkel eller med joggesko, sier han.

relaterte innlegg

motosurf
IMG-20231126-WA0002
uim ydp
Skroll til toppen