Thomas Lysebraate Olsen er nordisk mester i dragbike

Foto: Fredrik Värnebjörk Photography

I Sverige var det nordisk mesterskap i dragbike. Nordmennene dro med forhåpning om en gjentagelse fra i fjor i klassen pro stock bike. Og Thomas Lysebraate Olsen innfridde forventningene. 

Thomas sier selv “følelsen av å vinne EDRS serien i pro stock bike to år på rad er ubeskrivelig. Dette er noe jeg aldri hadde trodd skulle skje. Men vi klarte det, og jeg vil sende heder og ære til teamet mitt som består av pappa Stefan Olsen og tuner Tony Sundstrøm. Etter at vi bygde ny motor, har vi egentlig hatt store utfordringer hele året. Men det viste seg at vi er på riktig vei med tuningoppsettet på sykkelen nå etter denne fantastiske helgen.
For å kunne nå de tidene og ha den hastigheten vi har nå, 7,05 sek og 311 km/t, er det presisjon og kvalitet som må til. Supporten vi har fått fra andre team er også en del av vår suksess de siste to årene.” Thomas sier videre at han er veldig stolt av teamet sitt og hva de har fått til. “Nå har vi fått enda mer blod på tann, og kan sette oss høyere mål. Neste mål er å kunne nå 6,99 sekunder på 402 m. Og kjører vi neste år, blir målet å vinne EM i Pro Stock bike.” Til slutt legger han til at han er veldig stolt av å ha Payback Lubricants som samarbeidspartnere.

Det var forøvrig flere gode plasseringer i årets nordiske mesterskap.
Ellen Ødegaard kom på 2. plass Super Gas Bike og Sverre Dahl fikk en 3. plass Top Fuel Bike.

Vi gratulerer alle sammen 🙂

 

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen