Team Norway motocross til lag-VM i Red Bud, USA

Team Norway motocross stiller på lag-VM (Motocross of Nations) i Red Bud, USA. Arrangementet går av stabelen 24.-25. september, og årets deltagere blir Cornelius Tøndel, Kevin Horgmo og Håkon Østerhagen

– Jeg er veldig glad for å kunngjøre at Team Norway skal til MXoN i år. Guttene har gjort veldig gode resultater så langt i 2022, så vi har gjort alt vi har kunnet for å få dette til. Men det ville ikke vært mulig uten den store støtten fra Fantic Factory Team Maddi og F&H Kawasaki Racing Team, sier lagleder Espen Blikstad.

 

Det norske teamet vil bestå av:

MX1: Cornelius Tøndel

Cornelius, som for øyeblikket ligger på 2. plass i EMX250-stillingen, skal kjøre 450 Fantic fabrikksykkel for første gang i år. Han vil bli støttet av teamet hans Fantic Factory Team Maddi for arrangementet.

MX2: Kevin Horgmo

Kevin, for tiden 4. i verdensmesterskapet MX2, vil kjøre sin F&H-tunede Kawasaki 250f på Red Bud med støtte fra hans team F&H Kawasaki racing team.

MXOpen: Håkon Østerhagen

Håkon, kun 18 år og med løpsseire i EMX250-klassen i år, Junior verdensmester 2021, skal kjøre sin Fantic 250 totakts fabrikksykkel i Open klassen i Red Bud, med støtte av Fantic Factory Team Maddi.

 

-Vi stiller med et ungt lag, og kommer inn som underdogs. Vi ønsker å forbedre oss fra 12 plassen fra Assen, og hvis utøverne kjører som vanlig tror jeg vi kan overraske mange, forteller Blikstad fornøyd, som samtidig også ønsker å rette en stor takk til forbundet og gren MX for god støtte.

Mer informasjon om arrangementet kan finnes her

 

Foto: privat

relaterte innlegg

IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen