Team Norway Junior Jenter er i full gang

Jentesamlingene, hvor fire utøvere fra bilsport er med sammen med Norges Motorsportforbund, har som alt annet vært preget av pandemien, men i sommer ble det arrangert en vellykket samling – og snart er det klart for den neste, skriver Norsk Bilsport på sin hjemmeside.

-Vi startet med noen bli kjent-aktiviteter som å finne opp en ny sport. De var  kreative og kom opp med artige aktiviteter. Så gikk de to og to sammen og spilte frisbee golf med score kort og kart over kurvene. Jentene har jo litt over middels konkurranse-instinkt og innsatsen bar preg av det. Gjengen tok med seg ball og gikk ned på banen på kvelden og hadde det moro. Søndagen hadde vi konkurranse med noen styrkeøvelser, 90 grader og planken, samt noen mesternes mester-øvelser som å balansere stokker og holde bøtter. Det var en flott gjeng med jenter som hadde sin første fysiske samling i starten av juli, forteller Marianne Agard-Michelsen fra Norges Motorsportforbund.

Den neste samlingen blir arrangert i forbindelse med Motorsportens Mester på Ullevålseter i november, som er et arrangement i regi av Norges Motorsportforbund (MC, båt, snøscooter og radiostyrt bil).

Jenter som er med i teamet i år er:

Bilsport: Beda Johansen, Rally/kartleser, Celina Gran Hanssen, Drag Race, Kristiane Hvaal Eng Rally, Elina Lie Rolfsen, Gokart

MX: Emilie Teppdalen, Lisa Emilia Salö, Maja Westin, Mariell Midtlien, Marlen Seljeseth, Iselin Kotte Titlestad

Quad: Malin Sørhaug, Henriette og Helene Trosthoel, Celina Kasin

Trial: Linea Andersen Barikmo

Foto: Marianne Agard-Michelsen.

 

 

Vellykket jentesamling

 

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3
Skroll til toppen