President Westbye takker for et fantastisk arrangement

President Westbye takker for et vellykket arrangement på Skaun Motorsenter og gratulerer med åpningen av et fantastisk nytt motorsportsanlegg.

I løpet av NM-veka 2023 på Skaun Motorsenter har vi fått oppleve en fantastisk atmosfære preget av frivillighet, dugnadsånd, og et utmerket samarbeid mellom arrangører, utøvere og forbund. Emilie Westbye, president i Norges Motorsportforbund, uttrykker sin takknemlighet over det vellykkede arrangementet.

– Det var en uforglemmelig opplevelse å være på Skaun under NM-veka. Hva de har fått til der oppe, både med NM-veka arrangementet, men ikke minst også med anlegget i seg selv. Det er intet annet enn svært imponerende! sier Westbye.

Skaun Motorsenter ble det naturlige valget for konkurransen etter en grundig vurdering av fasiliteter og potensial. Med en imponerende bane og en dedikert gruppe motorsportentusiaster, var det en klar visjon om å skape en minneverdig og actionfylt helg.

Westbye uttrykker sin takknemlighet til MK Trondhjem som har lagt ned enormt med tid og innsats for å gjøre NM-veka på Skaun mulig.

– Gjengen i MK Trondhjem har levert et fantastisk arrangement, på samme måte som de har bygget et fantastisk anlegg. Det stråler entusiasme, stolthet, og kvalitet over hele linjen, og stolte har de all grunn til å være.

Utøverne har også vært en uvurderlig del av arrangementet. Med sin dedikasjon og talent har de gitt publikum en spektakulær opplevelse. Westbye anerkjenner deres engasjement og innsats, og takker dem for å ha vist frem norsk motorsports styrke og lidenskap.

Men det er ikke bare motorklubb og utøvere som fortjener anerkjennelse. Westbye legger vekt på det gode samarbeidet mellom alle involverte parter, inkludert de tre kommunene, idrettsmiljøet, sponsorene og klubben. Gjennom deres samarbeid og felles mål har de skapt et arrangement som har overgått forventningene.

En spesiell begivenhet under NM-uka var besøket av idrettspresident Zaineb Al-Samarai. Hun, og deler av idrettsstyret, fikk muligheten til å oppleve spennende motorsportkonkurranser live, og idrettspresidenten ble også invitert til å prøvekjøre en av el-motorsyklene som ble brukt under Norges første helelektriske NM-konkurranse i motorsykkelsport. Al-Samarai ble imponert over arrangementet og uttrykte begeistring over den fremragende organiseringen og talentet til norske motorsportsutøvere.

 

President i NMF Emilie Westbye og Zaineb Al-Samarai

– Det var utrolig gøy å ta turen til Skaun for å overvære NM i moto- og quadcross. Det var imponerende å se den fantastiske innsatsen som arrangøren har lagt ned for å klargjøre de flotte traseene i forkant av konkurransene. Det var også stor stas å få lov til å prøve ut elektrisk motorsport selv. Jeg vil benytte anledningen til å gratulere Norges Motorsportforbund med et prikkfritt arrangement, sier idrettspresident Zaineb Al-Samarai.

 

Vilde Marie Holt og Zaineb Al-Samarai
Elias Ishoel og Zaineb Al-Samarai

 

Emilie Westbye avslutter med å igjen takke alle som har bidratt til suksessen til NM-veka på Skaun Motorsenter. Hun fremhever den sterke dugnadsånden og frivilligheten som har gjort arrangementet mulig. 

 

Se tv-sendingen fra NM-veka her:
Elektrisk konkurranse
Speedcross

 

Norges første helelektriske motorsykkelkonkurranse!

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
Skroll til toppen