Stolt Frivillig til Ellefsen og Solberg

Heders og ære og Stolt Frivillig-diplom til Simen A. Ellefsen og Martin Roll Solberg.

Under Norgescup-arrangementet i trial i Bergen i 24.-26. juni, der Bergen Trial Team var arrangør samme med fire andre trialklubber i regionen, ble Stolt Frivillig-diplom tildelt Martin Roll Solberg og Simen A. Ellefsen. De fikk hedersprisen for strålende innsats i forbindelse med Norgescupens runde tre og fire i trial.

Stevneleder under NC 3-løpet, Graeme Carter, sier følgende om radarparet.

– Simen og Martin har selv kjørt aktivt helt opp til A-nivå, men nå koser de seg mest med kjøring for moro skyld på hjemmebanen på Bergen Trial Team sitt område på Kokstad, der de er kjent for å finne nye, spennende, artige og utfordrende momenter. De jobber utrettelig til det ligger kjekke spor for både elite så vel som rekrutter. For så å “coache” alle som vil til å mestre disse utfordringene, sier Carter.

– I forbindelse med Norgescup runde 3 og 4 2022 har de stått på gjennom hele vinteren og våren med å rydde og planlegge seksjoner, med spor til alle nivåer. Resultatet ble meget bra, noe som både jury og utøvere la godt merke til. Vi takker Martin og Simen for alt de gjør slik at vi kan drive sporten vår. Vi håper at de setter pris på å bli bemerket og håper at de ikke synes dette er for mye oppstyr, fortsetter Carter.

Stolt Frivillig er i regi av NMF.

 

Bildet viser Simen A. Ellefsen til venstre og Martin Roll Solberg til høyre. Foto: privat.

 

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen